Είστε εδώ

Νέα Δεδομένα

Στράτης Χατζηπαναγιώτου
του Στράτη Χατζηπαναγιώτου

Περί premium πάλι ο λόγος. Αιτία οι αναβαθμισμένες, έστω εταιρικές πωλήσεις των ακριβών αυτοκινήτων που ξεπερνούν τις 50χιλ και αφορμή η δοκιμή του Range Sport στην Ελλάδα και του νέου Volvo XC90 στη Βαρκελώνη. Για τα Range Rover δεν τίθεται θέμα, δεν προκύπτει ανταγωνιστής και το ξέρουν και οι Γερμανοί διαχρονικά κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Σήμερα, οι κατασκευαστές κύρους δεν έχουν στο δρόμο τους αμφισβητίες αλλά βρήκαν συμπαίκτες και οφείλουν να τους αντιμετωπίσουν με σεβασμό. 

Το νέο XC-60, δεν είναι ένα μικρότερο XC-90 αλλά μια τέλεια προσαρμογή της ναυαρχίδας στη μικρότερη κατηγορία, άσκηση που απαιτεί ταλέντο και σκληρή δουλειά με υψηλούς στόχους. Άμεσα συγκρίσιμο με όλους, δεν το χαρακτηρίζεις αντιγραφή κανενός από τα σημεία αναφοράς της κατηγορίας, όντας ένας ακόμα εξαιρετικός παίχτης επιπέδου X3-GLC και Q5, με ατού την εφόλης της ύλης ποιότητά  του. 

Αναμένεται στην Ελλάδα τον Ιούλιο και δεν χρειάζεται ειδικές τιμές ώστε να είναι ανταγωνιστικό με τα καλύτερα στη μάχη των πωλήσεων. 

Μείνετε στο motori, για τη δοκιμή στην Ελλάδα, αλλά και όχι μόνο, αφού οι συγκριτικές δοκιμές είναι ο τρόπος μας, σε ένα χώρο που πλέον αποφεύγονται.