Είστε εδώ

Auto News

Opel: Πρώτη εικόνα από τη μάσκα του Mokka

του Σωτήριου Χάλλα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Μετά από εκείνη που αφορούσε το ταμπλό του αστικού crossover των Γερμανών το οποίο θα παρουσιαστεί λίγους μήνες, τώρα η εταιρεία από το Ρόσελχαϊμ επανέρχεται, με ένα σκίτσο που δείχνει το εξωτερικό του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα το εμπρός τμήμα.

Σε αυτό παρατηρούμε ότι υπάρχουν έντονες σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο GT X Experimental που είχε παρουσιάσει η εταιρεία το 2018.

Στοιχείο το οποίο θα δούμε και σε άλλα μελλοντικά μοντέλα της Opel είναι το λεγόμενο Vizor, το οποίο εκτείνεται σε όλο το πλάτος της μάσκας και ενοποιεί διάφορα επιμέρους τμήματά της. Σε αυτά περιλαμβάνονται η γρίλια, τα φωτιστικά σώματα και το σήμα της εταιρείας.

Η έμπνευση για το Vizor έχει προέλθει αφενός από τα κράνη που χρησιμοποιούν οι μοτοσυκλετιστές και αφετέρου πρώτη γενιά του Opel Manta.

Το νέο Mokka θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2020 ή τις αρχές του 2021, με τις παραδόσεις να ξεκινούν λίγο μετά.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.