Είστε εδώ

Μάιος = Ράλι Ακρόπολις

Στράτης Χατζηπαναγιώτου
του Στράτη Χατζηπαναγιώτου

Εχουμε αγώνα χάρη στην ΟΜΑΕ, και δε θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Οφείλουμε να υποστηρίξουμε το SEAJETS Rally Acropolis που θα εξελιχθεί στη Λαμία στις 6-8 Μαΐου, ενώ είναι υποχρέωσή μας να στηρίξουμε και την ιστορική του εκδοχή, που υπό την ονομασία «Historic Rally of Greece» θα εξελιχθεί με επίκεντρο το Ναύπλιο στις 27-29 Μαΐου. 

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση και έτσι όπως πορεύεται η χώρα μας, με δεδομένη την ιστορία και την ποιότητα των δύο εκδηλώσεων, δεν υπάρχουν περιθώρια για μίζερες αναλύσεις, ενστάσεις και καταγγελίες, ούτε βέβαια για συγκρίσεις και άλλες απαισιόδοξες σκέψεις. 

Μόνο θετική ενέργεια απαιτείται από όλους και προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να υποστηριχθούν και να επικοινωνηθούν σοβαρά και μέσα από όραμα σε σχέση με το αύριο και οι δύο αγώνες. 

Πρόκειται για ευκαιρία ώστε να «ταξιδέψει» η χώρα μας εκτός τειχών, αλλά και εσωτερικά να αντιληφθούν οι νεότεροι μέχρι πού μπορεί να φτάσει το ελληνικό motosport σε διεθνές επίπεδο. 

Η τοπική αυτοδιοίκηση εντός και εκτός Λαμίας έχει ανταποκριθεί ιδανικά και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία - το ίδιο θέλουμε να πιστεύουμε και για το Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή, με δεδομένο το παρόν της τοπικής κοινωνίας. Παρουσία που είμαστε σίγουροι πως θα ξεπερνάει το ρόλο του θεατή και θα συνδέεται με την ευρύτερη προσφορά της τοπικής κοινωνίας σε δύο γεγονότα που ξεπερνούν τους ήχους των κινητήρων και τα όμορφα περάσματα των ξένων επαγγελματιών και του Έλληνα ερασιτέχνη, που ακόμα μία φορά θα στηρίξει με την παρουσία του, και όχι μόνο. Μια περίπτωση εθελοντή που προσφέρει πληρώνοντας, αφού ομάδες και χορηγοί δεν υφίστανται. 

Περισσότερα όμως στις ειδικές διαδρομές, με εμπιστοσύνη σε όλους όσοι έχουν την ευθύνη αύριο εκεί στη Λαμία και μεθαύριο στο Ναύπλιο, που άλλωστε προσφέρεται για γεγονότα όπως είναι οι αγώνες με ιστορία και ιστορικά οχήματα. Να μείνουμε συντονισμένοι