Είστε εδώ

Ταξιδεύοντας

Jeep Wrangler Unlimited: Aναμενόμενη συνάντηση

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Όταν διασχίζεις την Αφρική, επόμενο είναι να έχεις παράξενες συναντήσεις. 

Η ομάδα Expedition Earth συνεχίζει το αδιάκοπο ταξίδι με πλήρωμα δύο Νεοζηλανδούς, τον 33χρονο Τόφερ Ριτσγουάιτ και την 25χρονη Μπρίτζετ Θακρέι που γυρίζουν τον κόσμο με το λευκό ειδικά εξοπλισμένο Jeep Wrangler έχοντας ως στόχο να συμπληρώσουν 350.000 χλμ. σε 3 χρόνια. 

Φωτογραφικές μηχανές και κάμερες χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύσουν μοναδικές εικόνες και πλάνα που θα «παίξουν» σε κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταξύ των οποίων CNN, National Geographic, The Times, msn, Daily Telegraph, τα οποία είναι και χορηγοί αυτής της ιδέας με το ζευγάρι των Νεοζηλανδών να έχει ήδη συμπληρώσει 785 μέρες περιπέτειας. 

Σκεφτείτε μέρη που έχουν γυρίσει και τι ακόμα θα συναντήσουν, τι τοπία θα θαυμάσουν καθώς η περιπέτειά τους αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2020 στη γενέτειρά τους, αλλά και εμείς πόσο πιο πλούσιοι θα γίνουμε παρατηρώντας όλα αυτά θα δούμε και θα διαβάσουμε. 

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.