Είστε εδώ

News

Seat: Πρόσκληση στα εγκαίνια του σπιτιού της (video)

του Γιώργου Ψαρρά

Πριν από επτά δεκαετίες η Seat γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και για το λόγο αυτό αποφάσισε να τιμήσει την ισπανική πόλη.

Με ποιο τρόπο; Στεγάζοντας εκεί το Casa Seat, το οποίο όπως δηλώνει το όνομα του θα είναι το σπίτι της. Πρόκειται για ένα μοντέρνο κτίριο τεσσάρων οροφών, συνολικής επιφάνειας 2.600 τ.μ.

Το Casa Seat θα αποτελέσει κόμβο κινητικότητας για την πόλη και θα είναι το μέρος όπου η εταιρεία θα σχεδιάζει το μέλλον της. Παράλληλα στο Casa Seat θα προωθείται η αστική κουλτούρα και θα είναι ένα ανοιχτό σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους που θέλουν να καταθέσουν και να δημιουργήσουν ιδέες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων κινητικότητας και βιωσιμότητας του αύριο.

Επίσης εκεί θα πραγματοποιούνται συναυλίες, συναντήσεις με δημιουργούς, καλλιτεχνικές εκθέσεις και κάθε είδους πολιτιστική εκδήλωση. Οι επισκέπτες θα μπορούν να γευματίζουν στο εστιατόριο του Casa Seat, ενώ θα υπάρχει ανοιχτός χώρος εργασίας για συμμετοχή και καινοτόμα έργα.

Για πρώτη φορά το Casa Seat θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουνίου, μέσα από μια διαδικτυακή παρουσίαση που θα ξεκινήσει στις 12:00 (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης) στο επίσημο κανάλι της Seat στο YouTube (https://www.youtube.com/seat).

Η ξενάγηση στους χώρους θα γίνει από πρεσβευτές και στελέχη της Seat, ενώ θα προβάλλονται και υπότιτλοι στα Αγγλικά.

Όταν η κρίση της πανδημία κοπάσει, το κοινό θα μπορέσει ελεύθερα να επισκεφτεί το Casa Seat.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.