Είστε εδώ

News

Porsche: Μέτρα στήριξης της κοινωνίας στην πανδημία

του Γιώργου Ψαρρά

Η Porsche συνεχίζει να χτίζει οχυρά απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, λαμβάνοντας μια σειρά επιπλέον μέτρων.

Υπενθυμίζουμε ότι η γερμανική εταιρεία των supercars από 21 Μαρτίου έχει αναστείλει την παραγωγική της δραστηριότητα, αρχικά για δυο εβδομάδες. Παράλληλα όμως αναλαμβάνει διάφορες δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής της κοινωνικής ευθύνης, ώστε να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα η Porsche ανακοίνωσε έξι νέα στοχευμένα μέτρα. Αυτά είναι η υποστήριξη εθελοντικής εργασίας από το ιατρικό της προσωπικό και το τμήμα πληροφορικής της, παροχή βοήθειας με τεχνικά υλικά και προμήθειες, όπως ο εξοπλισμός ατομικής προστασίας και οι δωρεές τροφίμων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Επίσης θα διαθέσει οχήματα της για μεταφορικές ανάγκες, θα χρησιμοποιήσει τη δυναμική των μέσων της ενημέρωσης για να επικοινωνήσει σημαντικά μηνύματα, θα κάνει δωρεές και χορηγίες σε οργανισμούς που έχουν ανάγκη υποστήριξης, ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις αρμόδιες Αρχές για την παροχή οποιασδήποτε άλλης βοήθειας χρειαστεί.

Εκτός από την παύση της παραγωγής, η Porsche αποφάσισε επίσης την απαγόρευση επαγγελματικών ταξιδιών, τη διεύρυνση της εργασίας εξ αποστάσεως, ενώ οι συσκέψεις της διεξάγονται μόνο μέσω τηλεδιασκέψεων.

Τέλος το μήνυμα που στέλνει η Porsche είναι ότι για να ξεπεράσουμε την πανδημία του κορωνοϊού πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και ο καθένας να αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί.

Σχετικά άρθρα

Όσο περνάει ο καιρός η Opel θέλει να μας δώσει μία ολοένα και καλύτερη ιδέα σχετικά με το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mokka, για αυτό το λόγο δημοσιεύει teaser εικόνες.

Η μεγάλη σιλουέτα του Super Ferry II έστριβε Δευτέρα 9 Ιουνίου το πρωί από τον κάβο και χανόταν στο γαλάζιο του Κάβο Ντόρο με πορεία το λιμάνι της Ραφήνας.

Μπορεί η Formula 1 να ανακοίνωσε τους πρώτους 8 αγώνες οι οποίοι με βάση τους κανονισμούς είναι απαραίτητοι ώστε να θεωρηθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι του αθλήματος εξετάζουν όποιες άλλες επιλογές έχουν για την πραγματοποίηση περισσότερων Γκραν Πρι.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές Ford Fiesta θα διατίθεται με ήπιο υβριδικό σύστημα, όχι όμως μόνο στην επιβατική, αλλά και στην επαγγελματική του έκδοση.

Ο Ματία Μπινότο ήταν ξεκάθαρος σε ο,τι αφορά τους δύο οδηγούς της Ferrari για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2021, καθώς οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Scuderia από τη νέα χρονιά.

Πριν από μερικές μέρες η Porsche αποκάλυψε τη νέα 911 Targa 4S Heritage Design Edition, η οποία διαθέτει ρετρό χαρακτηριστικά.

Άλλος ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι προστέθηκε στη λίστα με τους ακυρωμένους αγώνες.

Ο Χέρμπερτ Ντις τα τελευταία χρόνια κατέχει δύο από τις ισχυρότερες θέσεις στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς είναι διευθύνων σύμβουλος του Volkswagen Group, αλλά και αυτής καθ’ αυτής της γερμανικής μάρκας.

Οι όμιλοι FCA και PSA έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε συγχώνευση, όμως για να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από διαδικασίες, μεταξύ των οποίων είναι και η έγκριση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελαφρώς ανανεωμένο και με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά είναι πλέον το δημοφιλές Ford Fiesta.

Ας ξεκινήσουμε με το ήπιο υβριδικό του σύστημα, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά στο νέο Puma, το μικρότερο crossover της Ford που βασίζεται στο Fiesta.